Stereotomy between two curve variations

After reaching a set shape and logic of spatiality, the goal was to work this relationship between floor and ceiling with architectural accuracy and detail. The different levels had to be closely linked but entirely different when it came to their ambience and purpose. Another interesting development was the solving of the structure, metal rings linked by beams which sit like a Victorian dress on four walls and ten columns (six of them at the center of the project).

Everything was rescaled and redesigned to have greater comfort when walking, better options when pausing and resting, and to maximize the space possibly used for infrastructures and additional controlled exhibition areas.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *